Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ο Γιώργος μετά από 11 χρόνια απουσίας αποφάσισε να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα της χώρας και να τον παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα και οι πιο φανατικοί θαυμαστές του έστω για ένα βράδυ.

Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega και χωρίς να γνωρίζει κανένας τίποτα, ανακοινώθηκε η μία και μοναδική βραδιά με τον Γιώργο Αλκαίο στο «Σπίτι με το Mega».

Η βραδιά ήταν μαγική και η φωνή του Γιώργου, η αύρα και τα τραγούδια του μας ταξίδεψαν σε «κόσμους» και χρόνους «μαγικούς».

Πλαισιωμένος από 15 μουσικούς και έχοντας δίπλα του παλιούς φίλους όπως ο Νίκος Χατζόπουλος, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, η Λένα Παπαδοπούλου και ο Άκης Δείξιμος,  μας χάρισε μια μοναδική βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα.

Ενδεικτικό για την μεγάλη επιτυχία της επιστροφής του Γιώργου ήταν η στάση του κοινού στα social και τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού προς το πρόσωπό του καθώς και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής.

Η συγκεκριμένη βραδιά, την οποία επιμελήθηκε μουσικά ο ίδιος, στάθηκε η αφορμή για να αποφασίσει να παρουσιάσει μια μουσική παράσταση το φετινό Καλοκαίρι.

Μετά από συζητήσεις με τον Γιάννη Δολλάνη και την Ρένα Μάνδρου συμφώνησαν για μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με αφετηρία την Αθήνα και το Θέατρο Πέτρας.

Η μουσική παράσταση που θα παρακολουθήσετε με τίτλο «Τα δικά μας τραγούδια» είναι ένας ύμνος στην Ελληνική μουσική και χωρίζεται σε τρία μέρη.

Στο πρώτο μέρος, ο Γιώργος παρέα με 15 μουσικούς και 4 τραγουδιστές, θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του ταξιδεύοντας μας στις αναμνήσεις μας.

Στο δεύτερο μέρος θα μας παρουσιάσει μια αναδρομή – αφιέρωμα στα τραγούδια σταθμούς των τελευταίων 40 ετών σε όλα τα είδη της Ελληνικής μουσικής, με την βοήθεια του φίλου του Γιώργου Αγγελόπουλου στον ρόλο του αφηγητή ο οποίος θα εμφανίζεται μέσω της τεχνολογίας στις οθόνες της σκηνής.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος ο Γιώργος θα ερμηνεύσει μπαλάντες γεμάτες συναισθήματα από αγαπημένους του καλλιτέχνες.

«Τα δικά μας τραγούδια» λοιπόν… και καλή μας διασκέδαση!