ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Τα χρόνια που έζησε ο Γιώργος στο νησί μπόρεσε και έκανε πραγματικότητα κάποια από τα όνειρα που είχε από μικρός.

Εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία, παρακολούθησε μέσω skype μαθήματα σε σχολή στο Los Angeles και σπούδασε μοντάζ, κατάρτιση σεναρίου, μουσική κινηματογράφου και ηχοχρωμάτων.

Μετά από 4 τρίμηνα ήρθε η πρώτη ευκαιρία του Γιώργου γράφοντας την μουσική στην ταινία «Μαριονέτες» του Παντελή Καλατζή.

Συνεργάστηκε με μία Αγγλική εταιρεία παραγωγής όπου «έντυσε» 2 ντοκιμαντέρ με ηχοχρώματα και παράλληλα έκανε τις δικές του παραγωγές μέσω της Utopia + για το κανάλι του στο Youtube.

Μίνι σειρές όπως «Το Πείραμα», «Πολυθρόνα αγάπη μου», «Δεν θα πεθάνουμε ποτέ;» καθώς και 2 κοινωνικά videos ντυμένα με 2 πρωτότυπα δικά του τραγούδια, «Τα μαγικά σου χείλια» και «Μια ψυχή», που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Youtube αποκλειστικά από το κανάλι του Γιώργου και της Utopia+.

Επίσης, μέσα σε αυτά τα χρόνια συνέθεσε 2 album με πρωτότυπες instrumental μουσικές,  “Εthnic” και “Zero”, καθώς και ένα album με βάση την θεωρία του Nikola Tesla και την συχνότητα 432Hz με τίτλο “My Utopia”.

Τέλος, πρωτοτύπησε ακόμη μία φορά βρίσκοντας την λύση να δημιουργήσει μουσική εν μέσω καραντίνας.

Ερχόμενος σε επαφή μέσω του διαδικτύου με 39 μουσικούς από όλο τον κόσμο, από Νότια Αμερική μέχρι Ασία,  δημιούργησε το νέο του διαδικτυακό album με τίτλο “Mosaic”, ένα μωσαϊκό από διαφορετικά είδη μουσικής με στοιχεία από την δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα, ώστε ο καθένας να διαλέξει αυτό που του αρέσει και να γίνει ένα ακόμα κομμάτι του μωσαϊκού.